Handtassen

Handtassen

Product vergelijk (0)

Arthur & Aston Beige Schoudertas Dames Rits

59,21€ 136,81€

Deze prachtige beige schoudertas van Arthur & Aston is een echte must-have.In tegenstelling tot een handtas heeft een schoudertas één of twee langere hengsels wat maakt dat je ze makkelijk over je schouder kan hangen en ze dus niet in de hand hoeft te dragen. De schoudertas is en blijft een trendy en onmisbaar accessoire. Kies een kleinere schoudertas voor een avondje uit terwijl een ruime schoude..

Arthur & Aston Cognac Handtas Dames Rits

53,10€ 133,93€

Deze fantastische cognac handtas van Arthur & Aston mag zeker niet ontbreken in je tassencollectie.Typisch aan een handtas zijn de korte hengsels waardoor ze handig in de hand ligt of je ze vlotjes op de arm kan dragen. Een handtas kan je voor zowat elke gelegenheid gebruiken, handtassen zijn er dan ook in alle vormen en formaten. Mooie ledertexturen en kleuren maken van elke handtas een onmisbaa..

Arthur & Aston Rode Handtas Dames Rits

56,65€ 135,86€

Deze fantastische rode handtas van Arthur & Aston mag zeker niet ontbreken in je tassencollectie.Typisch aan een handtas zijn de korte hengsels waardoor ze handig in de hand ligt of je ze vlotjes op de arm kan dragen. Een handtas kan je voor zowat elke gelegenheid gebruiken, handtassen zijn er dan ook in alle vormen en formaten. Mooie ledertexturen en kleuren maken van elke handtas een onmisbaar ..

Arthur & Aston Roze Schoudertas Dames Magneetslot

55,45€ 138,81€

Deze prachtige roze schoudertas van Arthur & Aston is een echte must-have.In tegenstelling tot een handtas heeft een schoudertas één of twee langere hengsels wat maakt dat je ze makkelijk over je schouder kan hangen en ze dus niet in de hand hoeft te dragen. De schoudertas is en blijft een trendy en onmisbaar accessoire. Kies een kleinere schoudertas voor een avondje uit terwijl een ruime schouder..

Arthur & Aston Zwarte Handtas Dames Rits

60,49€ 135,93€

Deze fantastische zwarte handtas van Arthur & Aston mag zeker niet ontbreken in je tassencollectie.Typisch aan een handtas zijn de korte hengsels waardoor ze handig in de hand ligt of je ze vlotjes op de arm kan dragen. Een handtas kan je voor zowat elke gelegenheid gebruiken, handtassen zijn er dan ook in alle vormen en formaten. Mooie ledertexturen en kleuren maken van elke handtas een onmisbaa..

Aubergine Fiorelli Carlton Handtas Dames Magneetslot

57,58€ 142,88€

Deze fantastische paarse handtas van Fiorelli mag zeker niet ontbreken in je tassencollectie.Typisch aan een handtas zijn de korte hengsels waardoor ze handig in de hand ligt of je ze vlotjes op de arm kan dragen. Een handtas kan je voor zowat elke gelegenheid gebruiken, handtassen zijn er dan ook in alle vormen en formaten. Mooie ledertexturen en kleuren maken van elke handtas een onmisbaar acce..

Beige Arthur & Aston Handtas  Dames Rits

52,79€ 148,84€

Deze fantastische beige handtas van Arthur & Aston mag zeker niet ontbreken in je tassencollectie.Typisch aan een handtas zijn de korte hengsels waardoor ze handig in de hand ligt of je ze vlotjes op de arm kan dragen. Een handtas kan je voor zowat elke gelegenheid gebruiken, handtassen zijn er dan ook in alle vormen en formaten. Mooie ledertexturen en kleuren maken van elke handtas een onmisbaar..

Beige Boo Crossbody Tas Dames Rits

50,96€ 142,98€

Deze super handige beige crossbody tas van BOO! is een absolute topper.Je kan ze niet enkel schuin over je lichaam maar ook gewoon over je schouder dragen. Een crossbody zal je niet hinderen tijdens een dagje shoppen en hangt veilig gekruist over je lichaam. In tegenstelling tot een schoudertas is de crossbody vaak groter en sportiever qua look. Met het openbaar vervoer of met de fiets naar je wer..

Beige Boo Dames Rugtas Dames Rits/Draaislot

58,61€ 146,88€

Een rugtas hoeft niet enkel functioneel te zijn maar kan ook heel stylish zijn. Dat bewijst deze beige dames rugtas van Boo! . Hij is vervaardigd uit hoogwaardig imitatieleer en veilig af te sluiten met een rits & draaislot.Wij vrouwen weten dat een hele dag met een zware handtas sleuren niet altijd aangenaam is. Met een dames rugzak kan je al je spullen gemakkelijk en ergonomisch meenemen op je r..

Beige Bulaggi Handtas Dames Rits/Magneet

53,47€ 150,96€

Deze fantastische beige handtas van Bulaggi mag zeker niet ontbreken in je tassencollectie.Typisch aan een handtas zijn de korte hengsels waardoor ze handig in de hand ligt of je ze vlotjes op de arm kan dragen. Een handtas kan je voor zowat elke gelegenheid gebruiken, handtassen zijn er dan ook in alle vormen en formaten. Mooie ledertexturen en kleuren maken van elke handtas een onmisbaar access..

Beige Crossbody Crinkles  Dames Rits

57,21€ 148,85€

Deze super handige beige crossbody tas van Crinkles is een absolute topper.Je kan ze niet enkel schuin over je lichaam maar ook gewoon over je schouder dragen. Een crossbody zal je niet hinderen tijdens een dagje shoppen en hangt veilig gekruist over je lichaam. In tegenstelling tot een schoudertas is de crossbody vaak groter en sportiever qua look. Met het openbaar vervoer of met de fiets naar je..

Beige Crossbody Tas Esprit Dames Rits

56,75€ 146,99€

Deze super handige beige crossbody tas van Esprit is een absolute topper.Je kan ze niet enkel schuin over je lichaam maar ook gewoon over je schouder dragen. Een crossbody zal je niet hinderen tijdens een dagje shoppen en hangt veilig gekruist over je lichaam. In tegenstelling tot een schoudertas is de crossbody vaak groter en sportiever qua look. Met het openbaar vervoer of met de fiets naar je w..

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 413